HOTEL MIHOVIL kao dio tvrtke "Živković d.o.o" Knin zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta, te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.

Fotografije, tekstovi, te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti tvrtke "Živković d.o.o"

Svi sadržaji objavljeni na hotelmihovil.com vlasništvo su tvrtke "Živković d.o.o" i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju kopirati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez pismenog pristanka HOTELA MIHOVIL.

HOTEL MIHOVIL ulože razumne napore da održi web stranice potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu točne i potpune, ali nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica, eventualnu netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem netočnih ili nepotpunih informacija ili nemogućnošću pristupa istima.

HOTEL MIHOVIL zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na hotelmihovil.com u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.

Na određenim mjestima unutar hotelmihovil.com stranica i u određeno vrijeme, HOTEL MIHOVIL će prikupljati osobne podatke korisnika (ime, prezime, adresu, telefonski broj, e-mail adresu). Ti podaci će se koristiti u svrhu unaprjeđenja proizvoda i usluga, u svrhu statističke obrade posjećenosti www.hotel-galija-pula.com stranicama ili u neku drugu svrhu koja će biti posebno naglašena prilikom samog prikupljanja podataka. HOTEL MIHOVIL jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati ili na bilo koji način ustupati trećim osobama.